Echipamente spalatorii ARGES

Echipamente spalatorii ARGES

Wash Romania - Spalatorii Self ServiceSuntem o firma specializata in furnizarea de echipamente self service pentru spalatorii, inclusiv pentru spalatoriile de pe raza judetului ARGES. Spalatoriile de tip self-service nu au secrete pentru noi. Detinem propriile spalatorii self service, putem construi spalatorii self service, inclusiv in ARGES, furnizam echipamente pentru spalatorii in ARGES si comercializam detergenti auto (inclusiv spuma activa) pentru spalatorii din toata tara, inclusiv in judetul ARGES.

 

Furnizor de echipamente profesionale pentru spalatoriile de tip self-service

Firma noastra poate furniza si monta spalatorii self service la cheie in ARGES impreuna cu toate echipamentele din camera de automatizari dar si echipamentele din zona de servicii. Toate instalatiile si echipamentele furnizate sunt de o calitate ireprosabila, produse in Italia de la furnizori cu traditie.

Ce putem furniza?

  1. Spalatorii self service la cheie in ARGES (inclusiv structura metalica montata in locatia dumneavoastra din ARGES)
  2. Echipamentele necesare pentru echiparea camerei tehnice. Toate automatizarile necesare pentru functionarea a doua pana la opt piste de spalare.
montaj sistem pompare self service

montaj sistem pompare self servie

3. Structuri metalice pentru spalatorii self service in ARGES cu montajul asigurat de noi.

4. Echipamente pentru zona de servicii a spalatoriilor self service. Furnizam si putem asigura montajul in ARGES pentru aspiratoare self service, distribuitoare de lavete cu fise, spalatoare de lavete etc.

distribuitor lavete si aspirator self service(cu fise)

distribuitor lavete si aspirator self service(cu fise)

5. Detergenti auto profesionali import Italia. Succesul spalatoriei dumneavoastra din ARGES tine foarte mult si de calitatea detergentilor folositi. Livram detergenti auto (spuma activa) in ARGES la pret de importator direct.

Avem echipe de profesionisti atat in Romania cat si in Italia si putem asigura atat montajul structurilor metalice pentru spalatorii in ARGES cat si montajul echipamentelor din camera tehnica in ARGES. Pentru intrebari va stam la dispozitie atat telefonic prin pagina de contact dar si prin intermediul formularului prin care ne puteti adresa o intrebare legata de spalatorii sau detergenti. Daca va este mai usor, in aceasta pagina, special construita pentru ARGES puteti lasa un comentariu si datele dumneavoastra de contact. Un consultant al firmei noastre va raspunde si eventual va lua legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

Puteti monta structuri si construi spalatorii in ARGES?

Sigur ca da. Dupa discutiile pe care le vom avea telefonic ne putem deplasa in locatia dumneavoastra din ARGES si putem demara constructia spalatoriei.

Cat dureaza constructia unei spalatorii self service la cheie in ARGES?

De la semnarea contractului si plata avansului livram spalatoria la cheie in aproximativ 3 luni. In aceasta perioada intra montajul structurii in locatia din ARGES si montajul echipamentelor din camera tehnica a spalatoriei.

Lucrati cu firme din ARGES care acceseaza programe gen Start Up Nation sau programe cu fonduri europene nerambursabile?

Da, lucram. Va rugam sa ne contactati pentru a va transmite o oferta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *