Echipamente spalatorii TIMIS

Echipamente spalatorii TIMIS

Wash Romania - Spalatorii Self ServiceSuntem o firma specializata in furnizarea de echipamente self service pentru spalatorii, inclusiv pentru spalatoriile de pe raza judetului TIMIS. Spalatoriile de tip self-service nu au secrete pentru noi. Detinem propriile spalatorii self service, putem construi spalatorii self service, inclusiv in TIMIS, furnizam echipamente pentru spalatorii in TIMIS si comercializam detergenti auto (inclusiv spuma activa) pentru spalatorii din toata tara, inclusiv in judetul TIMIS.

 

Furnizor de echipamente profesionale pentru spalatoriile de tip self-service

Firma noastra poate furniza si monta spalatorii self service la cheie in TIMIS impreuna cu toate echipamentele din camera de automatizari dar si echipamentele din zona de servicii. Toate instalatiile si echipamentele furnizate sunt de o calitate ireprosabila, produse in Italia de la furnizori cu traditie.

Ce putem furniza?

  1. Spalatorii self service la cheie in TIMIS (inclusiv structura metalica montata in locatia dumneavoastra din TIMIS)
  2. Echipamentele necesare pentru echiparea camerei tehnice. Toate automatizarile necesare pentru functionarea a doua pana la opt piste de spalare.
montaj sistem pompare self service

montaj sistem pompare self servie

3. Structuri metalice pentru spalatorii self service in TIMIS cu montajul asigurat de noi.

4. Echipamente pentru zona de servicii a spalatoriilor self service. Furnizam si putem asigura montajul in TIMIS pentru aspiratoare self service, distribuitoare de lavete cu fise, spalatoare de lavete etc.

distribuitor lavete si aspirator self service(cu fise)

distribuitor lavete si aspirator self service(cu fise)

5. Detergenti auto profesionali import Italia. Succesul spalatoriei dumneavoastra din TIMIS tine foarte mult si de calitatea detergentilor folositi. Livram detergenti auto (spuma activa) in TIMIS la pret de importator direct.

Avem echipe de profesionisti atat in Romania cat si in Italia si putem asigura atat montajul structurilor metalice pentru spalatorii in TIMIS cat si montajul echipamentelor din camera tehnica in TIMIS. Pentru intrebari va stam la dispozitie atat telefonic prin pagina de contact dar si prin intermediul formularului prin care ne puteti adresa o intrebare legata de spalatorii sau detergenti. Daca va este mai usor, in aceasta pagina, special construita pentru TIMIS puteti lasa un comentariu si datele dumneavoastra de contact. Un consultant al firmei noastre va raspunde si eventual va lua legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

Puteti monta structuri si construi spalatorii in TIMIS?

Sigur ca da. Dupa discutiile pe care le vom avea telefonic ne putem deplasa in locatia dumneavoastra din TIMIS si putem demara constructia spalatoriei.

Cat dureaza constructia unei spalatorii self service la cheie in TIMIS?

De la semnarea contractului si plata avansului livram spalatoria la cheie in aproximativ 3 luni. In aceasta perioada intra montajul structurii in locatia din TIMIS si montajul echipamentelor din camera tehnica a spalatoriei.

Lucrati cu firme din TIMIS care acceseaza programe gen Start Up Nation sau programe cu fonduri europene nerambursabile?

Da, lucram. Va rugam sa ne contactati pentru a va transmite o oferta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *